Noëlle Maassen Vens

Sinds 2021 ben ik actief als Body Mind Release Therapeute (BMR) in Boxmeer. De keuze tot deze mooie en waardevolle onderneming is eind 2020 ontstaan nadat ik zelf het BMR traject had gevolgd. Om je een beeld te geven wat het gevolg van deze methode is deel ik je graag in het kort mijn eigen ervaring.

Ik ben opgegroeid in een warm en liefdevol gezin als vierde van vijf kinderen. Mijn opvoeding, plaats in het gezin en levenservaringen hebben mij gevormd. Ik was vrij teruggetrokken. Nee zeggen daar was ik geen ster in, confrontaties ging ik liever uit de weg en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Tijdens mijn levensjaren heb ik, net als iedereen, ballast opgenomen en meegedragen zonder daar bewust van te zijn.

Tot ik eind 2020 geen rust meer kon vinden. Ik voelde me verdrietig, gespannen, energieloos en stoorde me aan mijn geslotenheid. Het besef drong tot me door. Ik had professionele hulp nodig.

Hulp vragen was voor mij echt een hoge drempel. Ik zou me dan open moeten stellen aan iemand. Omdat ik geen andere weg zag heb ik de stap genomen en toch hulp gezocht. Zo kwam ik bij een BMR-therapeut terecht. Uiteindelijk heb ik tijdens het traject en de gesprekken met haar zoveel inzichten gekregen. Bijvoorbeeld over hoe ik me gedraag in verschillende situaties of waarom ik bepaalde keuzes wel of niet maak. Door het BMR-traject durf ik meer. Deel ik veel meer. Heb ik minder pieker momenten en ben ik veel meer ontspannen en rustiger. Ik voel me als nieuw! 

Vrij snel nadat mijn persoonlijke traject was afgerond ontstond het idee om zelf de opleiding tot BMR- therapeut te gaan volgen. Ik wil graag iedereen die het gevoel heeft vast te zijn gelopen begeleiden en het bevrijdende gevoel geven dat ik zelf heb gekregen.

 

Body Mind Release (BMR) is een unieke methode die je helpt de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en effectief aan te pakken.

vogel@2x

Niet praten maar doen!

Noëlle Maassen Vens

Bel of mail me
voor een afspraak:

+31 6 835 006 07